Η γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα MyHeritage λάνσαρε πριν από μερικές ημέρες μια νέα εφαρμογή που αποκαλείται Reimagine και υπόσχεται να φέρει ξανά στη ζωή παλιές φωτογραφίες με τη χρήση της AI, χρωματίζοντάς τες μεταξύ άλλων. Η εφαρμογή προσφέρει πλήθος χαρακτηριστικών. Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε τον multi page scaner που επιτρέπει τους χρήστες να σκανάρουν ολόκληρα album μέσα σε μια στιγμή.

Facebook: Ο νέος τρόπος που δείχνει πότε στάλθηκε ένα μήνυμα

Στη συνέχεια, δουλειά αναλαμβάνει η AI, η οποία πραγματοποιεί αυτόματο face detection και frame cropping και στη συνέχεια αποθηκεύει τις φωτογραφίες τοπικά σε ένα album στη συσκευή του χρήστη όπως και στην cloud υπηρεσία του MyHeritage. Σκοπός της εφαρμογής σύμφωνα με το Myheritage είναι να βοηθήσει τους χρήστες να διατηρήσουν και να βελτιώσουν παλιές οικογενειακές φωτογραφίες.

Φυσικά δεν απουσιάζει και ένα εργαλείο Enhance, που στην ουσία προσπαθεί να κάνει πιο ευκρινείς τις φωτογραφίες και να τους δώσει ανάλυση. Τέλος, είναι σε θέση ακόμη και να δημιουργήσει ακόμη και ένα μικρό video από τη φωτογραφία ενός προσώπου. Η εφαρμογή περιλαμβάνει μηνιαία ή ετήσια συνδρομή αν και έχει και μια free έκδοση με περιορισμένο αριθμό token για το edit των φωτογραφιών σου.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.