Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα του techmaniacs.gr παρατήρησε μια μικρή αλλαγή κατά την αποστολή ενός μηνύματος στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, στη desktop έκδοση του Facebook και ειδικότερα στο Messenger, πλέον εμφανίζεται η λέξη στάλθηκε.

Vivo X90 Pro 5G: Το τέρας σε προσφορά στην Ελλάδα σε τιμή που πιο χαμηλή δεν γίνεται

facebook

Το Facebook εν ολίγοις και τουλάχιστον προς το παρόν στη desktop έκδοση επιλέγει να αναφέρει με λέξη την κατάσταση του μηνύματος που απέστειλες. Αν περάσει 1 λεπτό και άνω αρχίζει να εμφανίζει και το χρονικό διάστημα που έχει περάσει. Μόλις ο χρήστης διαβάσει το μήνυμα, βλέπουμε την γνωστή μικρή φωτογραφία προφίλ του χρήστη που έχει διαβάσει το μήνυμα.

Αξίζει να αναφερθεί προηγουμένως, ότι όταν έστελνες ένα μήνυμα, η ένδειξη ήταν μια κουκίδα με ένα μικρό v εντός και σήμαινε ότι το μήνυμα έχει αποσταλεί. Όταν παραδινόταν στη συσκευή του χρήστη, αυτό γινόταν χαρακτηριστικά πιο έντονο και φυσικά στη συνέχεια είχαμε πάλι τη φωτογραφία μόλις το μήνυμα διαβαζόταν.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.