Η Xiaomi λάνσαρε τα 14 series και μαζί τους παρουσίασε το HyperOS, το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας. Όλα τα smartphones και tablets, όπως τα Redmi Note 12, προορίζονταν να πάρουν το MIUI 15 θα λάβουν το νέο OS της κινέζικης κατασκευάστριας.

Φαίνεται ότι τα builds του HyperOS για τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στους server της Xiaomi. Το Xiaomiui εντόπισε τα builds για τα Note 12.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα αρχικά builds του HyperOS για τα Redmi Note 12 είναι διαθέσιμα στους server της Xiaomi, τόσο για τις απλές εκδόσεις, όσο και για της NFC εκδόσεις.

Αυτή τη στιγμή, εντοπίζονται builds του HyperOS για τις παγκόσμιες συσκευές, την Ινδία, και την Ευρώπη. Τα build number για το απλό Note 12 είναι OS1.0.0.13.UMTMIXM (Global) και OS1.0.0.3.UMTINXM (Ινδία), ενώ για το NFC είναι OS1.0.0.7.UMGMIXM (Global) και OS1.0.0.2.UMGEUXM (Ευρώπη).

Τα συγκεκριμένα build του HyperOS είναι για testers. Αν όλα πάνε καλά, τότε το λειτουργικό θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε σταθερές εκδόσεις το πρώτο τρίμηνο του 2023. Οπότε, ακόμα και για τα Redmi Note 12 θα πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.