Τα τελευταία χρόνια, η Xiaomi το έχει παρακάνει με το πλήθος των τηλεφώνων που κυκλοφορεί. Οι συσκευές είναι τόσες πολλές που αδυνατεί να διατηρήσει ή να δημιουργήσει ένα σταθερό πλάνο αναβαθμίσεων. Τα περισσότερα από αυτά τα smartphones κυκλοφορούν με διαφορετικά ονόματα, σε διαφορετικές αγορές. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις κυκλοφορούν ως Xiaomi σε μία αγορά, σαν Redmi σε άλλη, και με την υπογραφή της Poco σε κάποια τρίτη.

Μία από τις σειρές που καταγράφουν ρεκόρ μοντέλων είναι τα Redmi Note που την τελευταία διετία έχουν σπάσει το φράγμα των 10 συσκευών ανά σειρά. Τα Redmi Note 12 δεν αποτελούν εξαίρεση, βρισκόμαστε ήδη στα 12. Για να διευκολύνει τους χρήστες να αποφασίσουν ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για αυτούς, η κινέζικη εταιρεία δημιούργησε μία web εφαρμογή. Την παρακολουθούμε καιρό και φαίνεται ότι σταδιακά προσθέτει νέα μοντέλα της σειράς Note 12.

Η εφαρμογή βρίσκεται σε αυτήν τη σελίδα και το πρώτο βήμα είναι να πατήσει κανείς το “Start”. Μετά, διαλέγει ένα από τα 8 σενάρια που ταιριάζει στο προφίλ του και πατάει πάλι “Start”. Στη συνέχεια, μέσα από ένα 3D περιβάλλον, τοποθετεί την οθόνη της αρεσκείας του στο πλαίσιο της συσκευής και πατάει “Next”. Με τον ίδιο τρόπο επιλέγει επεξεργαστή, σύστημα καμερών, μπαταρία, και πίσω πάνελ. Τελικά, μόλις πατήσει το τικ και “Done”, η εφαρμογή του παρουσιάζει τα δύο μοντέλα που ταιριάζουν στις επιλογές του.

Η εφαρμογή για την επιλογή του κατάλληλου Redmi Note 12 είναι αρκετά καλή ως ιδέα και κάτι σχετικά πρωτότυπο. Ωστόσο, αυτό δεν διορθώνει το πρόβλημα με τα δεκάδες μοντέλα σε μία σειρά. Επιπλέον, δείχνει ότι οι διαφορές μεταξύ τους είναι τόσο μικρές ή λίγες που θα μπορούσαν αντί για 12 να είναι το πολύ 3, όπως σε όλες κυριολεκτικά τις σειρές τηλεφώνων των υπόλοιπων κατασκευαστών και στις περισσότερες σειράς των εταιρειών της Xiaomi.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσα xiaomi 12!!!! Μάλλον οι Κινέζοι ξέρουν καλύτερα από εμάς.
    Σκέψου να θέλεις να κάνεις κάποιο 12 αγορά!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.