Κυκλοφορούν πολλές φήμες, αναφορές, και leaks, με πληροφορίες για τα επερχόμενα Redmi K60 που αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τα Xiaomi 13, στα τέλη του 2022 ή τις αρχές του 2023.

Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, το βασικό, το Pro, και το Gaming. Γνωρίζουμε αρκετά και για τα τρία, και τώρα ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, αναφέρθηκε στις κάμερες τους.

Σύμφωνα με τον leaker, τουλάχιστον ένα από τα Redmi K60 θα έχει 64MP κύρια κάμερα με OIS, ενώ ένα άλλο μοντέλο της σειράς θα έχει 50MP κύρια κάμερα η οποία επίσης θα διαθέτει OIS.

Έχουμε δει αναφορές που λένε ότι η 64MP κάμερα θα έχει τον Sony IMX686 και θα ανήκει στο βασικό μοντέλο, ενώ το Pro θα είναι αυτό που θα έχει 50MP κύρια κάμερα. Το Gaming αναμένεται να βασίζεται στο Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.