Στις 20 Ιουνίου, ανακοινώνεται το realme GT 6, ενώ δεν έχουμε νεότερα για το GT6 Pro. Όμως σήμερα έχουμε μια διαρροή για το realme GT7 Pro και μάλιστα από τον πολύ αξιόπιστο Digital Chat Station. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους. Από την άλλη, ίσως ήταν απλά τυπογραφικό και αναφέρεται στο realme GT6 Pro.

Το realme GT7 Pro θα έρθει με οθόνη LTPO OLED, ανάλυσης 1.5Κ, από κάποια κινέζικη εταιρία. Στο εσωτερικό θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 4, με 16GB RAM και μέχρι 1TB αποθηκευτικό χώρο.

realme gt neo 6 gt7 pro
Realme GT Neo6

Η συσκευή θα έχει 50MP κάμερα, με 3Χ περισκοπικό τηλεφακό, ενώ η μπαταρία του θα είναι άνω των 5.500mAh.

Αν και το κινέζικο realme GT6 (μην το μπερδεύουμε με το realme GT6 που θα έρθει στην Ευρώπη) είναι στην ουσία ένα realme GT Neo6, τότε δεν θα εκπλαγούμε αν το realme GT7 Pro έρθει με 6.000mAh μπαταρία. Πόσο μάλλον όταν ο Snapdragon 8 Gen 4 έρθει πιο πεινασμένος για ενέργεια.

Luxeed S9: Huawei και Chery αποκαλύπτουν την απάντησή τους στο Tesla Model Y

Απέχουμε πολύ από την ανακοίνωση της συσκευής και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να επιβεβαιώσουμε και να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες για το realme GT7 Pro. Η αλήθεια όμως είναι πως το realme GT6 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το φθινόπωρο, οπότε είναι πολύ πιθανό ο Digital Chat Station να ήθελε απλά να γράψει GT6 Pro και όχι GT7 Pro.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.