Η Realme και η BOE συνεργάστηκαν για την δημιουργία μιας νέας οθόνης που θα κάνει πρεμιέρα με το realme GT Neo 6 SE. Η οθόνη ανακοινώθηκε σε εκδήλωση πριν λίγο και είναι η φωτεινότητα που έχει την κάνει πραγματικά προβολέα, αφού φτάνει τα 6.000 nits φωτεινότητα! Παράλληλα έρχονται βελτιώσεις και σε άλλους τομείς όμως η προστασία ματιών, η αποκρισημότητα στην αφή και άλλα.

Βέβαια το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της οθόνης είναι η εντυπωσιακή φωτεινότητα που φτάνει τα 6000nits και είναι η πιο φωτεινή οθόνη αυτή την στιγμή. Σε όλη την οθόνη έχουμε συνολική φωτεινότητα που φτάνει τα 1600 nits στο αυτόματο και 1000nits στο χειροκίνητο. Η μέτρηση των 6000nits είναι σε συγκεκριμένα σημεία τη οθόνης και όταν τρέχει HDR περιεχόμενο.

Η χειροκίνητη ρύθμιση είναι σημαντικοί για τους χρήστες που θέλουν οι ίδιοι να φτιάχνουν την φωτεινότητα της οθόνης. Η νέα οθόνη υποστηρίζει και game super HDR, που σύμφωνα με την εταιρία να υποστηρίζει πως προσφέρει ανώτερη εμπειρία σε παιχνίδια, με πολύ αυξημένο δυναμικό εύρος.

Μπορεί η οθόνη να έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, όμως έχει φροντίσει να μην κάνει και παραχωρήσεις στην προστασία ματιών. Η νεα οθόνη υποστηρίζει 3+1 Pulse low-frequency flicker, 2160Hz high-frequency PWM dimming, ενώ μειώνει και την μπλε ακτινοβολία σε επιπεδο hardware. Επιπλέον φέρει αυτόματη προσαρμογή οθόνη, λειτουργία αναστολής λειτουργίας και λειτουργία “χαρτιού” για την μείωση της καταπόνησης των ματιών.

Η οθόνη χρησιμοποιεί την κορυφαία τεχνολογία 8T LTPO, που προσφέρει ομαλές μεταβάσεις στον ρυθμό ανανέωσης και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Παράλληλα φέρνει και βελτιωμένους χρόνους απόκρισης. Η realme αναφέρει πως ο ρυθμός ανανέωσης του panel κυμαίνεται από 0.5 μέχρι 120Hz.

Όμως η εταιρια δεν αρκέστηκε σε αυτά και έφερε το Greenfield AI, μια λειτουργία που ανιχνεύει την κόπωση των ματιών και προσαρμόζει ανάλογα την οθόνη για διάφορα σενάρια. Μαζί φέρνει και μια λειτουργία προστασίας ματιών κατά το gaming, που παραμετροποιεί την οθόνη κατά την εκτέλεση παιχνιδιών για μεγαλύτερη άνεση στα μάτια μας.

Η οθόνη προσφέρει 1500Hz Touch Sampling rate, για ακαριαία απόκριση στην αφή σε καταστάσεις gaming.

Ο Μεγάλος Carl Sagan αφήνει κρυπτικό μήνυμα για τους πρώτους ανθρώπους στον Άρη

Η νέα οθόνη θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά με το realme GT Neo 6 SE, που αναμένεται να έρθει τον Απρίλιο. Πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.