Το Realme 12 Pro+ θα ανακοινωθεί στις 29 Ιανουαρίου και σήμερα έχουμε μερικές πολύ καλές πληροφορίες για την συσκευή. Αρχικά μαθαίνουμε τα δύο από τα χρώματα που θα το δούμε. Ο λόγος για τα το λευκό κρεμ με τις χρυσές λεπτομέρειες, που θυμίζει αρκετά το realme 11 Pro+, που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Όμως η εταιρία φαίνεται να βγάλει και μια μπλε έκδοση, σε συνεργασία με την Rolex, που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Και αυτή με χρυσές λεπτομέρειες γύρω από την κάμερα και την χαρακτηριστική χρυσή γραμμή που τρέχει στην πλάτη τη συσκευής. Το μπλε είναι σε τόνους navy blue και σίγουρα θέλουμε να το δούμε από κοντά.

Η εταιρία όμως αποκάλυψε και κάποια χαρακτηριστικά για την κάμερα, προσπαθώντας να μπει σε σύγκριση με τα Galaxy S24 που μόλις ανακοινώθηκαν. Σύμφωνα με την ανάρτηση της εταιρίας στο X, (πρώην Twitter), η συσκευή δεν θα έχει 100x ζουμ, αλλά 120x. Πίσω από την περισκοπικό φακό θα έχει μια κάμερα 64MP, μεγέθους 1/2″, που είναι 27.62% μεγαλύτερος από τον 1/2.52″ αισθητήρα που έχει το Galaxy S24 Ultra.

Huawei P70: Σπρώχνει ξανά τα όρια της τεχνολογίας στα smartphones

Το βίντεο από το ζουμ που μας έδωσε η εταιρία, σίγουρα εντυπωσιάζει και είναι από τα πιο δυνατά ζουμ που έχουμε δει.

To Realme 12 Pro+ θα έχει και έναν εντυπωσιακό για την κατηγορία αισθητήρα, για την βασική κάμερα. Πρόκειται για τον Sony IMX890, που έχουμε δει στο OnePlus 11, το Realme GT3 και στο Asus ROG Phone 8, που μόλις ανακοινώθηκε.

Ο Sony ΙΜΧ 890 θα είναι μόνο σε ένα από τα δύο Realme 12 Pro, το άλλο θα έχει 200MP αισθητήρα, πιθανότητα τον ίδιο με αυτόν που είχαμε δει στο Realme 11 Pro+.

H εταιρία μάλιστα μας έδωσε ένα βίντεο με φωτογαφίες από τα Realme 12 series και οι φωτογραφίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές! Ελπίζουμε μόνο να είναι έτσι και όταν θα πάρουμε την συσκευή στα χέρια μας.

Τα realme 12 Pro και 12 Pro+ ήδη φαίνονται πολύ δυνατές επιλογές. Το βασικότερο όμως παραμένει αναπάντητο. Πόσο θα κοστίζουν. Τα χαρακτηριστικά τους είναι δυνατά, όμως η τιμή θα αποφασίσει πόσο value for money συσκευές θα είναι. Αν η τιμή ανήκει στην μεσαία κατηγορία, τότε θα είναι πολύ δυνατές προτάσεις. Όλα αυτά θα τα μάθουμε στις 29 Ιανουαρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.