Η Huawei γνωστή για την επιτυχία της σειράς Huawei P60, γνωρίζουμε ότι βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάπτυξης των πολυαναμενόμενων P70 series smartphones. Η εταιρεία σπρώχνει για ακόμη μια φορά προς τα πάνω τα όρια της τεχνολογίας στη σειρά Huawei P70 series, όπως αναφέρει ο Digital Chat Station.

Huawei P70

Ειδικότερα, η σειρά Huawei P70 series θα εξοπλιστεί με 1.5K deep micro quad-curved screen που αγγίζει τις 6.7 ίντσες. Η προηγμένη οθόνη αναμένεται να διαθέτει άνετο κράτημα στο χέρι και βελτιωμένη οπτική ποιότητα. Το quad-curved design σε συνδυασμό με τα μικρά bezels υπόσχονται εξαιρετικά φωτεινή οθόνη και ακριβή χρώματα, και αυξημένη ευαισθησία όσον αφορά την απόκριση.

Η σειρά επιλέγει τους εγχώριους προμηθευτές OLED οθονών όπως η BOE, η COST, η Visionox και η Tianma. Το σύστημα κάμερας θα δει και αυτό σημαντικές βελτιώσεις. Αναμένεται να εξοπλιστεί με μεταβαλλόμενο διάφραγμα με αισθητήρα Omnivision OV50H.

Messenger: Παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα: Να τι πρέπει να κάνεις

Ο Omnivision OV50H, έκανε την επίσημη εμφάνισή του τον Ιανουάριο του 2023, με 50MP ανάλυση και έχει σχεδιαστεί για premium smartphones, ενώ φέρει 1.2-micron μέγεθος pixel βελτιώνοντας σημαντικά την low light φωτογραφία. Ο αισθητήρας υποστηρίζει πολλαπλά HDR mode και χαρακτηριστικά όπως 8K video recording και 4K video με ηλεκτρονική σταθεροποίηση.

Θα έχει ένα μοναδικό design κάμερας σαν αυτό της φωτογραφίας, με τη συσκευή να φέρει το branding XMAGE της Huawei. Θα εξοπλιστεί με μπαταρία 5.000 mAh, με Kirin 9000S και μάλλον θα το δούμε τον Απρίλιο του 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.