Πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησαν τα πρώτα CAD renders του iPhone 15 Pro, και τώρα κάποιος δημοσίευσε μια εικόνα του πραγματικού τηλεφώνου. Ο leaker Unknownz21 (@URedditor), ο οποίος έχει περιορισμένο αλλά έγκυρο ιστορικό, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία ισχυρίζεται ότι βλέπουμε το κάτω μέρος του iPhone 15 Pro. Όπως είχαν αναφέρει αμέτρητες πηγές, η θύρα Lightning θα δώσει τη θέση της σε μία θύρα USB-C, και η εικόνα το επιβεβαιώνει.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστήσει υποχρεωτική για όλους τους κατασκευαστές smartphone τη χρήση της θύρας USB-C και η Apple συμμορφώθηκε, αν και απρόθυμα. Η εταιρεία μπορεί όμως να περιορίσει τις δυνατότητες της θύρας στα μη εγκεκριμένα αξεσουάρ. Ο Unknownz21 δήλωσε ότι το E75 Lightning Controller θα αντικατασταθεί από ένα E85 Port Controller.

Επιπλέον, το iPhone 15 Pro φαίνεται επίσης να έχει κυρτές άκρες. Αυτό ταιριάζει με τις φήμες και τα renders που αναφέραμε πιο πάνω που λένε και δείχνουν ότι το τηλέφωνο θα έχει κυρτές πίσω άκρες. Εκτός από αυτό, το 15 Pro φημολογείται ότι θα διαθέτει πλαίσιο τιτανίου και η εικόνα φαίνεται να υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο έχει όντως φινίρισμα τιτανίου που του δίνει μια ματ εμφάνιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.