Έχουμε δει πολλές φήμες σχετικά με τον σχεδιασμό των iPhone 15 και τώρα μια αξιόπιστη πηγή μοιράστηκε renders του 15 Pro που απεικονίζουν τις αλλαγές που έχουν γίνει. Τα renders έγιναν από τον σχεδιαστή Ian Zelbo και βασίζονται σε μοντέλα CAD. Η Apple δίνει μοντέλα CAD όπως αυτά σε ασιατικά εργοστάσια για να προετοιμάσουν θήκες για τα τηλέφωνα της.

Οι φήμες ανέφεραν ότι τα 15 θα έχουν λιγότερο boxy σχεδιασμό από τους προκατόχους τους και θα μπορούσε να διαθέτουν κυρτές άκρες. Τα renders συμφωνούν με αυτές τις φήμες και δείχνουν προς ένα τηλέφωνο με ελαφρώς κυρτό πλαίσιο και το γυαλί είναι ελαφρώς κυρτό γύρω από τις άκρες για μια πιο απρόσκοπτη μετάβαση στο πλαίσιο. Παρόλο που ο boxy σχεδιασμός των iPhone 14 φαίνεται κομψός, κάποιοι θεωρούν άβολο το κράτημα των συσκευών λόγω των αιχμηρών άκρων.

iPhone 15 Pro Renders

Μια άλλη σημαντική αλλαγή είναι ότι το iPhone 15 Pro φαίνεται να έχει μεγαλύτερο pump κάμερας. Αυτό υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με νέους αισθητήρες και φακούς. Το iPhone 14 Pro είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα σε επίπεδο κάμερας και το νέο υλικό θα μπορούσε να βοηθήσει στο να διατηρήσουν τα Pro της Apple τη θέση του στη λίστα.

iPhone 15 Pro Renders

Το τηλέφωνο διαθέτει θύρα USB-C αντί για τη θύρα Lightning που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα iPhone. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές απαιτούν τα νέα τηλέφωνα να διαθέτουν USB-C και η Apple δεν έχει άλλη επιλογή από το να συμμορφωθεί με τους κανόνες.

iPhone 15 Pro Renders

Φαίνεται επίσης ότι το τηλέφωνο διαθέτει επιφάνειες αφής στη θέση των φυσικών κουμπιών και του διακόπτη που βάζει η Apple στα τηλέφωνα της, όπως άλλωστε έλεγαν και οι μέχρι τώρα φήμες που ήθελαν το τηλέφωνο να εγκαταλείπει τα φυσικά κουμπιά για solid-state.

Το iPhone 15 Pro φέρεται να έχει μικρότερες διαστάσεις από τον προκάτοχό του και τα bezels έχουν συρρικνωθεί. Έτσι, παρόλο που η οθόνη θα εξακολουθεί να είναι 6.1 ίντσες, η πραγματική έκταση της οθόνης πιθανότατα θα μεγαλώσει. Αυτές δεν είναι δραστικές αλλαγές, αλλά υπάρχουν πολλές μικρές βελτιώσεις και μπορεί να αλλάξουν την αίσθηση και τη συνολική αισθητική της συσκευής.

Η κυκλοφορία των iPhone 15 απέχει ακόμη πολύ, αλλά αν οι θήκες έχουν πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η παραγωγή, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο τελικός σχεδιασμός έχει κλειδώσει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.