Οι αποκαλούμενες Rapid Security Response updates βγαίνουν από τη beta φάση και κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις Apple συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, συσκευές που τρέχουν το iOS 16.4.1, iPadOS 16.4.1 και macOS 13.3.1 λαμβάνουν ήδη το πρώτο επείγον security update.

Τα updates αυτά είναι μικρότερα patches που έχουν σαν σκοπό να κλείσουν ευπάθειες πριν μπορέσουν οι hackers να τις εκμεταλλευθούν. Προηγουμένως, τα εν λόγω fixes θα έπρεπε να περιλαμβάνονται σε μεγαλύτερα software updates, αλλά το νέο σύστημα κάνει εφικτό για την Apple να τα διαθέτει πιο γρήγορα.

Αν και πρόκειται για κάτι το νέο για Apple συσκευές, οι χρήστες του Android το γνωρίζουν ήδη, είναι στην ουσία τα γνωστά σε όλους μας Android security patches. Αν το update δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο iPhone, Mac ή iPad σου θα πρέπει να επισκεφθείς το μενού με τις ενημερώσεις. Στα iPhones και iPads, πήγαινε στο Settings > General > Software Update > Automatic Updates και ενεργοποίησε το toggle.

Ανακοίνωση για εμβάσματα μέσω winbank σε τρίτους – Επιτέλους εμφανίζει όνομα

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.