Επιτέλους η Winbank δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζεται το όνομα του δικαιούχου όταν κάνουμε μεταφορά σε τρίτους σε τρίτη τράπεζα, δίνοντας μια επιπρόσθετη διαβεβαίωση ότι έμβασμα στέλνεται εκεί που θέλουμε να πάει. Η αρχή γίνεται με εμβάσματα προς την Εθνική. Η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών εμβασμάτων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη διάθεση νέας λειτουργικότητας, που αφορά στην παροχή πληροφόρησης για την Επωνυμία του λογαριασμού του δικαιούχου.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια μίας μεταφοράς πίστωσης – εμβάσματος σε τρίτη τράπεζα και πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα σας γίνονται διαθέσιμα *musked με αστερίσκους* τα στοιχεία επωνυμίας του ΙΒΑΝ του δικαιούχου στο πεδίο «Πληροφορίες Επωνυμίας Δικαιούχων/ Συνδικαιούχων». Η νέα λειτουργικότητα θα είναι ενεργή για τα εμβάσματα εντός Ελλάδας και για τις συμμετέχουσες* στο σχήμα τράπεζες.

Δημοφιλείς συσκευές δεν θα πάρουν το One UI 6.0 (Android 14) της Samsung (η λίστα)

Τώρα η Τράπεζα Πειραιώς ενισχύει ακόμη περισσότερο την ασφάλεια στις συναλλαγές σας!

*Συμμετέχουσες τράπεζες: Εθνική τράπεζα επί του παρόντος

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.