Το Samsung Galaxy S24 Ultra πρωταγωνιστεί σε πολλές δημοσιεύσεις με παράπονα χρηστών σχετικά με ένα πιθανό πρόβλημα οθόνης στη ρύθμιση του προφίλ χρώματος “Vivid”. Οι χρήστες έχουν παρατηρήσει μια αντιληπτή διαφορά στη ζωντάνια των χρωμάτων σε σύγκριση με τους προκατόχους του flagship smartphone και άλλων premium συσκευών της εταιρείας.

Οι αρχικές εκτιμήσεις υποδεικνύουν μια πιθανή δυσλειτουργία του λογισμικού, ιδιαίτερα στο One UI 6.1 που τρέχει αυτή τη στιγμή η σειρά S24. Μια σύγκριση των ρυθμίσεων του προφίλ χρώματος “Natural” και “Vivid” μεταξύ του S21 Ultra και του S24 Ultra αποκαλύπτει τις σημαντικές αλλαγές που παρουσιάζει το S21 Ultra έναντι του S24 Ultra που διατηρεί σχεδόν τα ίδια χρώματα.

Samsung Galaxy S24 Ultra Vivid Problem

Ο αντίκτυπος αυτής της δυσλειτουργίας, αν σχετίζεται με το λογισμικό, θα μπορούσε να μετριαστεί μέσω μιας έγκαιρης ενημέρωσης για το Samsung Galaxy S24 Ultra. Οι χρήστες έχουν επίσης αναφέρει και άλλες ανησυχίες, όπως η έλλειψη επιλογών στη λειτουργία Always-on Display και προβλήματα απόδοσης της κάμερας.

Παρά τις αναποδιές αυτές, η προληπτική προσέγγιση της Samsung για την αντιμετώπιση των σχολίων των χρηστών σηματοδοτεί τη δέσμευση της να διασφαλίσει μια κορυφαία εμπειρία για τους χρήστες των συσκευών της. Περιμένουμε σύντομα η εταιρεία να τοποθετηθεί επί του θέματος και να αναφέρει πότε θα κυκλοφορήσει σχετικό update.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.