Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις πολλά χρήματα για την αγορά ασύρματων ακουστικών. Το χουμε πει πολλές φορές και συνεχίζουμε να το πιστεύουμε ακράδαντα. Η Κίνα και τα ηλεκτρονικά της καταστήματα έχουν αξιόλογες προτάσεις χωρίς πολλά χρήματα, ωστέ να μπορέσει να τα αγοράσει και ο χρήστης με το πιο περιορισμένο budget. Σήμερα, μας δίνεται η ευκαιρία να αναφερθούμε στα QCY T3 HiFi BT 5.0 Wireless-Earphone, μια αξιόλογη πρόταση, το κόστος της οποίας αγγίζει τα 28.99 ευρώ.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των εν λόγω ακουστικών, είναι η μεγάλη αυτονομία, το ελκυστικό design, οι πολλές λειτουργίες και η χαμηλή τιμή. Για παράδειγμα, μπορεί ο χρήστης με slide προς τα επάνω στο κάθε ακουστικό να αυξήσει την ένταση του ήχου, ενώ με slide προς τα κάτω να την μειώσει. Κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής μουσικής, αν θέλεις να κάνεις skip κάποιο κομμάτι που ακούς, και να πας σε ένα προηγούμενο, απλά άγγιξε το αριστερό ακουστικό για δυο δευτερόλεπτα, ενώ αν θέλεις να πας προς το επόμενο κομμάτι, απλά άγγιξε το δεξιό για 2 δευτερόλεπτα.

Μπορείς να επιλέξεις την χρήση του stereo mode ή του mono mode ανάλογα με τις ανάγκες σου, ενώ προσφέρουν 25 ώρες διάρκεια μπαταρίας σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής τους. Η θήκη, στο εσωτερικό της διαθέτει μπαταρία των 600 mAh για να μπορούν να φορτίσουν και να συνεχίσεις απρόσκοπτα τις δραστηριότητές σου. Από αυτές τις 25 ώρες συνολικής μπαταρίας, οι 5 ώρες είναι αναπαραγωγής, ενώ το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, προσφέρεται από την ενσωματωμένη στη θήκη μπαταρία που προσφέρει ως 4 φορτίσεις.

Απέκτησέ τα από το Cafago.com στα 28.99 ευρώ με το κουπόνι CC226

Το κουπόνι λήγει στις 31 Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.