Σύμφωνα με τον Ice Universe, η Samsung ετοιμάζει μια σημαντική αναβάθμιση για την οικογένεια των Samsung Galaxy S23 series. Η έμφαση θα είναι στη βελτίωση της κάμερας. Στο reddit πολλοί χρήστες S23 συσκευών εξέφραζαν παράπονα για τις φωτογραφίες που λάμβαναν ακόμη και με τον αισθητήρα των 200MP HP2 του S23 Ultra.

Shutter lag και Night Mode, όπως και προβλήματα με την εστίαση είναι μερικά μόνο από τα θέματα που επικαλούνται οι χρήστες σε διάφορα θέματα στο Reddit.  Ο Ice Universe, όπως σημειώνει το phonearena.com, έχει ήδη αναφέρει ότι το Night Mode θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα βελτιωθούν με το επερχόμενο update. Άλλοι κατηγορούν το image processing της Samsung για το over sharpening των φωτογραφιών, με το S23 Ultra να ευθύνεται περισσότερο από τα άλλα δυο μοντέλα.

HP: Τέλος στα συμβατά μελάνια των εκτυπωτών της

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.