Το Samsung Galaxy Z Fold 3 υποστηρίζει S Pen, αλλά η υποστήριξη είναι περιορισμένη διότι η αναδιπλούμενη οθόνη είναι πολύ εύθραυστη για να χρησιμοποιήσει κανείς την κανονική γραφίδα της Samsung. Γι’ αυτό, η εταιρεία σχεδίασε ένα ειδικό stylus. Επιπλέον, το foldable smartphone δεν έχει υποδοχή για το πενάκι. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτά τα δύο θα αλλάξουν στο Samsung Galaxy Z Fold 4.

Φήμες λένε ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια πιο ανθεκτική λύση. Το Galaxy Z Fold 4 θα χρησιμοποιεί έναν νέο, πιο σκληρό Ultra Thin Glass (UTG) και φέρεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να το προωθήσει ως “Super UTG”. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πόσο πιο ανθεκτικό θα είναι αυτό το υλικό, ούτε αν θα επιτρέπει τη χρήση του συμβατικού S Pen.

Επιπλέον, φήμες αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy Z Fold 4 θα έχει υποδοχή δια το S Pen, μία αναβάθμιση που είδαμε ήδη στο Galaxy S22 Ultra. Αυτό σε συνδυασμό με την πιο ανθεκτική οθόνη, θα κάνουν το νέο foldable της νοτιοκορεάτικης εταιρείας το κορυφαίο smartphone του είδους, το οποίο θα τραβήξει την προσοχή των οπαδών της σειράς Note.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.