Η Samsung ανακοίνωσε τη σειρά Galaxy S22 την περασμένη εβδομάδα και το S22 Ultra ακολουθεί τα βήματα του Note προσφέροντας μια ειδική υποδοχή για το S Pen. Τώρα, ένα κορεατικό ειδησεογραφικό μέσο ανέφερε ότι το επερχόμενο foldable smartphone Samsung Galaxy Z Fold 4 θα μπορούσε να διαθέτει υποδοχή για S Pen.

To TheElec αναφέρει ότι το Galaxy Z Fold 4 θα έχει πράγματι υποδοχή για S Pen, επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζονται. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα foldable smartphone της νοτιοκορεάτικης εταιρείας υποστηρίζει stylus, καθώς το Galaxy Z Fold 3 το S Pen, όμως θα είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο τηλέφωνο θα έχει υποδοχή για το stylus.

Οι πηγές λένε ότι η Samsung αναμένει ότι η προσθήκη μιας υποδοχής για το S Pen στο Galaxy Z Fold 4 θα μπορούσε να αποτελέσει ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι το επερχόμενο foldable smartphone θα έχει κύρια οθόνη 7.56 ιντσών και εξωτερική οθόνη 6.19 ιντσών, περίπου όσο το Galaxy Z Fold 3.

Η Samsung λέγεται επίσης ότι εστιάζει στην ανθεκτικότητα του νέου μοντέλου. Το Z Fold 3 έχει αντοχή στο νερό IPX8 και μια πιο σκληρή αναδιπλούμενη οθόνη, επομένως θέλουμε να δούμε αντοχή στη σκόνη και μια ακόμα πιο σκληρή αναδιπλούμενη οθόνη, αν και το πρώτο μπορεί να είναι δύσκολο να εφαρμοστεί δεδομένης της πολυπλοκότητας του σχεδιασμού αυτών των συσκευών.

Τέλος, το TheElec προσθέτει ότι το Galaxy Z Flip 4 θα διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη 6.7 ιντσών, οπως το Z Flip 3, αλλά ισχυρίστηκε ότι η εξωτερική οθόνη θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από 1.83 ίντσες σε 1.9 ίντσες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.