Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση μιας νέας πρότασης για τη σταθερή ή κινητή σου, τότε θα πρέπει να εξετάσεις την εν λόγω πρόταση της Vodafone η οποία σου προσφέρει με μόλις 52 ευρώ

Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας μέσω gov.gr

 • 93Mbps ταχύτητα download και Απεριόριστα προς εθνικά σταθερά & 360′ προς εθνικά κινητά & διεθνή σταθερά 45 χωρών στο σταθερό σου
 • Απεριόριστα λεπτά & 6.000 SMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα, 2 x 10 GB = 20GB στο κινητό σου
 • Vodafone TV με πρόσβαση σε κανάλια, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ των μεγαλύτερων δημιουργών περιεχομένου
 • και δώρο τηλεόραση TCL 699 ευρώ.
 1. Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις κινητής και σταθερής 24μηνης διάρκειας συμβολαίου κάτω από το ίδιο ΑΦΜ και αφορά μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο ή νέα αριθμοδότηση.

Λογαριασμοί ρεύματος: Ζητούν ταυτοποίηση καταναλωτών μέσω κινητού

 1. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, κινητής τηλεφωνίας 10%, τέλος σταθερής τηλεφωνίας & Internet 5% και τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%. Συμπεριλαμβάνεται επίσης η συνδυαστική έκπτωση κινητής – σταθερής και η έκπτωση παγίου αντί επιδότησης συσκευής.

 2. Στα προγράμματα κινητής εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.

 3. Για την υπηρεσία Vodafone TV απαιτείται χρήση του εξοπλισμού της Vodafone που σας παρέχεται δωρεάν, καθώς και επιπλέον ψηφιακός εξοπλισμός αξίας 60€, με δυνατότητα χρέωσης σε έως και 24 άτοκες δόσεις.

 4. Τα GB του RED προγράμματος διπλασιάζονται στην περίπτωση ύπαρξης ενεργής οικιακής σύνδεσης Vodafone σταθερής κάτω από τον ίδιο ΑΦΜ ενώ σταματούν να αποδίδονται σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης σταθερής.

 5. Για όλες τις αιτήσεις που καταχωρούνται από 5/2/23 και έπειτα, η τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

 1. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι νέες αιτήσεις για τα προγράμματα Fiber 100 με Vodafone TV & RED 10GB που θα υποβληθούν στο διάστημα από 13/06/202 έως εξάντλησης των διαθέσιμων αποθεμάτων.

 2. Το μοντέλο της τηλεόρασης που δίνεται στην προσφορά είναι: TCL 55C805.

 3. Η αποστολή της τηλεόρασης θα γίνεται στους δικαιούχους στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους. Πριν την αποστολή θα υπάρχει σχετική ενημέρωση με sms από τη μεταφορική εταιρεία.

 4. Η αποστολή της τηλεόρασης θα γίνεται εντός 15 ημερών από την ενεργοποίηση όλων των υπηρεσιών (σταθερής και κινητής).

 5. Σε περίπτωση ακύρωσης της αίτησης για οποιονδήποτε λόγο (είτε σταθερής, είτε κινητής), δε θα γίνεται αποστολή της τηλεόρασης.

 6. Η αξία της τηλεόρασης δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρήματα ούτε να επιστραφούν χρήματα.

 7. Η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει το μοντέλο της προσφοράς, με άλλο ίδιας αξίας.

 8. Περισσότερες πληροφορίες για την TCL 55C805 εδώ

 9. H προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με επιδότηση συσκευής.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.