Στο επερχόμενο CES, που θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου, θα παρουσιαστεί η πρώτη συσκευή με αισθητήρα αποτυπώματος κάτω από την οθόνη. Όπως αποκάλυψε η Synaptics o Clear ID FS9500 είναι έτοιμος και θα τον δούμε σε “Tier 1” συσκευή πολύ σύντομα!


Όπως φαντάζεστε οι under-display αισθητήρες θα έχουν μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με εκείνους που έρχονται σε επαφή απευθείας με το δάχτυλο. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προβληματίζει τους ανθρώπους της Synaptics.

Δηλώνουν μάλιστα πως το Clear ID θα είναι δύο φορές γρηγορότερο από το face recognition. Να σημειώσουμε επίσης πως η οθόνη πρέπει να είναι OLED.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε ποια εταιρεία θα κάνει το πρώτο “βήμα”. Πάντως είναι πολύ πιθανό μεγάλος αριθμός συσκευών του 2018 να έρθει με αισθητήρα κάτω από την οθόνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.