Το τελευταίο διάστημα για κάποιον λόγο έχουμε διαπιστώσει στον Jdownloader 2 όταν τον εγκαθιστάμε, το Microsoft Defender να χτυπάει συνεχώς επισημάνσεις και εν τέλει να σβήνει το αρχείο που κατεβάσαμε.

Επιπλέον, αν κάνουμε allow το αρχείο στη συσκευή, η εγκατάσταση μπορεί να προχωρήσει μέχρι ένα σημείο και μετά πάλι να αρχίσουν οι επισημάνσεις στο Windows Defender περί απειλών.

Διαπιστώσαμε όμως ότι το πρόβλημα συμβαίνει μόνο με την έκδοση που σε ρωτά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης αν θέλεις να εγκαταστήσεις και άλλα προγράμματα, όπως τον Opera και άλλα.  Αντίθετα, δεν εντοπίσαμε κανένα πρόβλημα με την Adware free έκδοση .

Μας έφαγε πολύ χρόνο μέχρι να εγκατασταθεί, ενώ με την Adware free έκδοση το Defender δεν βγάζει καμιά ειδοποίηση και εγκαθίσταται στο λεπτό.

Ποιος Exynos και Snapdragon; Αυτός είναι ο πραγματικός αντίπαλος του πανίσχυρου Apple A15

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.