Οι συνδρομητές What’s Up θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν απεριόριστα δεδομένα για μία εβδομάδα, με μόλις 1.90. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία θέλει να καλοσωρίσει την άνοιξη. Στις πληροφορίες του πακέτου δεν αναφέρει κάποια ημερομηνία στην οποία θα σταματήσει να υπάρχει η προσφορά. Όταν βγήκε η προσφορά για πρώτη φορά είχε σαν καταλληκτική ημερομηνία την 26 Μαρτίου, κάτι που αφαιρέθηκε σήμερα από τους όρους χρήσης.

Από ότι βλέπουμε στους όρους μπορεί να γίνει ενεργοποίηση του πακέτου παραπάνω από μία φορά.

Η ενεργοποίηση γίνεται μέσω της εφαρμογής What’s Up, με κλήση στο 1330 ή με αποστολή του μηνήματος unlgbweek στο 1330.

Δείτε τους όρους χρήσης παρακάτω.

• Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου.
• H ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο.
• Τα ΜB του πακέτου δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων και δεν θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.
• Τα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται 2GB όριο στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00192€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.
• Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που καταναλώσουν νωρίτερα τα ΜΒ από τη λήξη του πακέτου ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και θα οδηγούνται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http://myinternet.cosmote.gr) για να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.
• Οι συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων ανέρχεται σε 0,0050€/MB, με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€. Εφόσον οι συνδρομητές φτάσουν τη μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση των 2€, η COSMOTE με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της, ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης στο 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων.
• Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

ΑΝΤ1+: Οδεύει προς το τέλος του

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα βάλεις όμως 13 ευρώ… Να μην χάνει και το κωλοχανειο τη cosmote. Δεν το λένε όμως και ο μπαγλαμάς ο συντάκτης του άρθρου διαφημίζει μαλακίες.
    Πείτε αυτού του μαλάκα ότι οι προσφορές αυτές;κοροϊδία της cosmote πάνε ακλαφτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.