Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τρία σημαντικά στελέχη του ANT1+ φαίνεται να έχουν αποχωρήσει από την εταιρία, χωρίς να έχει προκύψει κάτι προηγουμένως. Από ότι φαίνεται ο ANT1+ δεν κατάφερε να φέρει να επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που θα βάλει φρένο στην δημιουργία νέου περιεχομένου.

Συγκεκριμένα η τελευταία σειρά που θα δούμε στην πλατφόρμα θα είναι οι Ψυχοκόρες, με το κανάλι του Αμαρουσίου να μην σχεδιάζει την προσθήκη νέων σειρών ελληνικής μυθοπλασίας στην πλατφόρμα του.

Η αλήθεια είναι πως ο ANT1+ έχασε την δυναμική του, λίγο μετά την κυκλοφορία της πλατφόρμας, με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με το Mundial, με την πλατφόρμα να έχει εισπράξει συνδρομές από καταναλωτές, ενώ δε μπορούσε να υποστηρίξει τον όγκο που απαιτούσε το streaming μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης. Παράλληλα δεν έχει κάποιο αποκλειστικό περιεχόμενο που δεν προβάλλεται στην τηλεόραση, ενώ κάποιες από τις σειρές, όπως οι Σέρρες, παίζονται ήδη στο Netflix.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τιμή που ζητούσε ο ANT1 για την πλατφόρμα, δεν το έκανα σίγουρα ελκυστική επιλογή, πόσο μάλλον όταν υπάρχει ένα ERTFLIX με σαφώς καλύτερο περιεχόμενο, τόσο σε σειρές, όσο και σε ταινίες.

Πώς να βλέπεις YouTube βίντεο σε PiP χωρίς να πληρώσεις τίποτα στη Google

Για αυτό αρκετοί έχουν χαρακτηρίσει το εγχείρημα σαν αρπαχτή, που όπως όλα δείχνουν, οδεύει προς το τέλος του!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και μια εφαρμογή που 1 μήνα τώρα δειχνει ένα μαύρο φόντο και δεν θέλουν να το φτιάξουν με τπτ… Να κλείσει να ησυχάσουμε… Χαχα!

  2. Λογικό αφού με τόσες σελίδες καμπάνιας για 90s-00s περιεχόμενο αρχείου και δεν έβαλαν τίποτα. Σιγά μην πληρώσω για νέες σειρές… αφού υπάρχει το Netflix κτλ

  3. Η μεταγραφή του Δντη περιεχομένου της Wind στον Αντ1+ δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.