Ξέρουμε εδώ και καιρό για τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip 5. Επιπλέον, έχουμε δει renders βασισμένα σε CAD. Ωστόσο, αυτό διαφέρει πολύ από οποιοδήποτε προωθητικό υλικό, για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, αν η εταιρεία έχει δημιουργήσει και προωθητικό υλικό, τότε το design είναι ξεκάθαρα τελικό.

Λοιπόν, μόλις διέρρευσε το πρώτο προωθητικό υλικό για το επόμενης γενιάς clamshell foldable smartphone της νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Αν και δεν αποκαλύπτει κάτι που δεν γνωρίζαμε έως τώρα, επιβεβαιώνει όλα όσα ξέραμε με τον καλύτερο τρόπο.

Η μεγάλη εξωτερική οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip 5 έχει σχήμα φακέλου και στη υλικό τη βλέπουμε να χρησιμοποιείται για την προβολή εικόνων και την αναπαραγωγή μουσικής. Το κενό μεταξύ των τμημάτων της συσκευής φαίνεται μικρότερο. Τέλος, τα κουμπιά είναι στη δεξιά μεριά μαζί με το κουμπί ενεργοποίησης που φιλοξενεί τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.