Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που είχε προγράμματα Cosmote Gigamax Unlimited τα χρησιμοποιούσε με modem για απεριόριστο internet σε υπολογιστές, κινητά, tablets. Εμείς οι ίδιοι είμασταν που τονίζαμε ότι σε συμφέρει να το κάνεις, κόβοντας το σταθερό. Άλλωστε το πρόγραμμα έδινε 100TB στο pool των καρτών SIM (extra SIΜ). Οι extra SIM τελείωσαν πλέον αλλά δεν ήταν μεγάλη κατανάλωση ο λόγος, αλλά το γεγονός πως ολόκληρες καφετέριες και καταστήματα εστίασης είχαν ένα modem με SIM με 3 ευρώ για όλους τους πελάτες.

Όσον αφορά το χρόνο ομιλίας, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Cosmote τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στον τιμοκατάλογο απαγορεύει τη χρήση της δωρεάν ομιλίας ή γραπτών μηνυμάτων με υπολογιστές, συγκεκριμένα μέσω PBX ή οποιασδήποτε άλλης γραμμής που συνδέεται με υπολογιστή.

H Cosmote η πρώτη που καταργεί το τέλος κινητής – O τρόπος

Η χρήση του δωρεάν χρόνου ομιλίας ή/και των γραπτών μηνυμάτων δύναται να γίνεται μόνο μέσω συσκευής κινητής τηλεφωνίας. Απαγορεύεται η χρήση μέσω PBX, ή οποιασδήποτε άλλης γραμμής που συνδέεται με υπολογιστή με σκοπό την εκτέλεση μεγάλου αριθμού κλήσεων ομιλίας και βιντεοκλήσεων ή/και την αποστολή μεγάλου όγκου και ταυτόχρονης αποστολής γραπτών μηνυμάτων. Σε περίπτωση που Συνδρομητής κάνει χρήση του Προγράμματος μέσω PBX ή οποιασδήποτε άλλης γραμμής που συνδέεται με υπολογιστή, ο OTE διατηρεί το δικαίωμα, να προβεί σε διακοπή παροχής των υπηρεσιών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.