Μετά από ένα teaser τον Ιανουάριο, η Samsung επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να παρουσιάσει το Galaxy Ring στο MWC 2024, αυτή την εβδομάδα. Σε μια ανάρτηση της, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι το Galaxy Ring θα βρίσκεται στο περίπτερο της στο Mobile World Congress 2024.

“Η Samsung θα παρουσιάσει τη σειρά ευφυούς υγείας της στο MWC, προσφέροντας στους χρήστες ακόμα πιο εξατομικευμένες και απρόσκοπτες εμπειρίες υγείας με τη μεταμορφωτική δύναμη της AI, σε ακόμα περισσότερες συσκευές. Στο πλαίσιο αυτού του χαρτοφυλακίου, το Galaxy Ring παρουσιάζεται ως ένας νέος παράγοντας μορφής υγείας που απλοποιεί την καθημερινή ευεξία, υποστηρίζοντας μια πιο έξυπνη και υγιή διαβίωση μέσω μιας πιο συνδεδεμένης ψηφιακής πλατφόρμας ευεξίας – Samsung Health.”

Αν και η Samsung δεν προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για το Galaxy Ring σε αυτή την ανάρτηση, η εταιρεία αναφέρει ότι το wearable θα “παρουσιαστεί για πρώτη φορά δημόσια”. Αυτό υπονοεί ότι η Samsung δεν θα αφήσει κανέναν να δοκιμάσει τη συσκευή ή να χρησιμοποιήσει κάποια από τις λειτουργίες της, αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Φημολογείται ότι η Samsung θα παρουσιάσει στην πραγματικότητα το Galaxy Ring σε μια εκδήλωση Unpacked αργότερα φέτος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.