Κάτοχοι των Samsung Galaxy S24 έχουν αναφέρει ότι τα χρώματα στις οθόνες των συσκευών φαίνονται ξεπλυμένα. Το reddit και πολλά φόρουμ έχουν γεμίσει με εικόνες που δείχνουν σύγκριση του Natural mode με το Vivid και κυριολεκτικά είναι σαν να μην αλλάζεις τη ρύθμιση. Μάλιστα σε σύγκριση με παλαιότερα Galaxy S και τα Galaxy Z, ακόμα και τα Natural χρώματα είναι πιο απαλά.

Τελικά, κάποιος υπάλληλος της εταιρείας είπε στο Chat του Support, σε έναν πελάτη, ότι η Samsung έχει λάβει γνώση για το πρόβλημα και θα το διορθώσει σύντομα, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Όμως, στην εποχή μας, και ειδικά όταν αναφερόμαστε σε τεχνολογία, τα πάντα κινούνται πολύ γρήγορα. Η Samsung ανταποκρίθηκε και εκπρόσωπος της είπε ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα για το ‘”πρόβλημα” γιατί απλά δεν είναι πρόβλημα.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι η Samsung έχει προσαρμόσει τα χρώματα στα Galaxy S24 για να παρέχουν πιο ακριβή και άνετη προβολή κατά τη χρήση. Ορισμένες αλλαγές έχουν γίνει στην τεχνολογία της οθόνης για να παρέχουν μια πιο φυσική εμπειρία προβολής, οπότε οι χρήστες ενδέχεται να παρατηρήσουν διαφορές στο βάθος χρώματος σε σύγκριση με τις παλαιότερες συσκευές, τόνισε.

Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος της Samsung είπε ότι αυτή η συμπεριφορά της οθόνης είναι μια σκόπιμη προσαρμογή των χρωμάτων και δεν αποτελεί ελάττωμα του προϊόντος, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Όσο για τους χρήστες που προτιμούν τα Vivid χρώματα; Ο εκπρόσωπος είπε ότι για να προσφέρουν στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία, εκτιμούν τα σχόλιά τους και βελτιώνουν συνεχώς το λογισμικό, καθώς “εξελίσσεται η αγορά και τα ενδιαφέροντα των καταναλωτών”.

Δεδομένου ότι η Samsung λέει ότι η προσαρμογή του χρώματος στα Galaxy S24 ήταν σκόπιμη, μην περιμένετε να αλλάξει η τρέχουσα κατάσταση. Ίσως να μην προχωρήσει σε αλλαγή των χρωμάτων ποτέ. Οπότε, αν είστε απογοητευμένοι με την έλλειψη κορεσμού, όπως εμείς, φαίνεται ότι θα πρέπει να το ανεχτείτε, ή να αλλάξετε συσκευή – εκτός αν η Samsung αλλάξει γνώμη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τελευταίο update από Forbes το οποίο έχει ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου λέει ότι είναι φυσιολογικό και δεν θα διορθωθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.