Πολλοί χρήστες των Samsung Galaxy S24 κατέφυγαν στο reddit και σε διαδικτυακά φόρουμ για να θέσουν υπόψη της εταιρείας ένα πρόβλημα με την οθόνη. Η Samsung φαίνεται να γνωρίζει την ύπαρξη του προβλήματος και εργάζεται για τη διόρθωση του, όπως επιβεβαίωσαν υπάλληλοι στο chat υποστήριξης της εταιρείας.

Το πρόβλημα είναι ότι στα Galaxy S24 η αλλαγή στο Vivid mode των χρωμάτων της οθόνης δεν κάνει τόσο έντονα όσο θα έπρεπε τα χρώματα. Μάλιστα, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά, η συσκευή συμπεριφέρεται λες και δεν αλλάζουν mode.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν οι χρήστες, παρά να περιμένουν τη λύση της Samsung. Τα καλά νέα είναι ότι πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού, οπότε οι συσκευές τα Galaxy S24 δεν έχουν κάποιο θέμα με το hardware.

Η Samsung θα κάνει τις οθόνες των Galaxy S24 πιο πολύχρωμες, σύντομα. Σε μια συνομιλία από το Chat Support, φαίνεται ότι ο υπάλληλος επιβεβαιώνει πως η εταιρεία γνωρίζει τα πάντα για τα προβλήματα της οθόνης των Galaxy S24 και οι προγραμματιστές ετοιμάζουν μια ενημερωμένη λογισμικού.

Samsung Galaxy S24 Vivid Problem

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.