Η Apple κυκλοφορεί το watchOS 9.5 στα smartwatches της, και τις αντίστοιχες εκδόσεις των OS για τις υπόλοιπες συσκευές της. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτές οι εκδόσεις έχουν δημιουργήσει κάποια προβλήματα, ειδικά στα Apple Watch.

Τόσο στο reddit όσο και στο φόρουμ του MacRumors δημοσιεύονται αναφορές για πράσινο χρώμα στις οθόνες όλων των ρολογιών της αμερικανικής τεχνολογικής εταιρείας, μετά το update στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού.

Σύμφωνα με τις αναφορές, όλα τα μοντέλα από τα Apple Watch Series 8 και πίσω παρουσιάζουν το πράσινο χρώμα στην οθόνη μετά το update στο watchOS 9.5, με τα παλαιότερα μοντέλα να επηρεάζονται περισσότερο.

Οι χρήστες λένε ότι το πράσινο χρώμα είναι ορατό στην οθόνη εισαγωγής κωδικού, όταν μπαίνουν στο Control Center, και μόλις ανοίγουν τις ειδοποιήσεις. Τα Watch SE και Ultra πρωταγωνιστούν στις λιγότερες αναφορές.

Δυστυχώς, δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η αιτία του προβλήματος, αλλά οι περισσότερες αναφορές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι συνδέεται με το watchOS 9.5. Οπότε, μάλλον είναι θέμα software, παρά hardware.

Περιμένουμε η Apple να αναγνωρίσει το πρόβλημα, να βρει την αιτία, και να κυκλοφορήσει το συντομότερο ένα fix για τα Apple Watch. Αν και το πιο πιθανό είναι ότι το fix θα είναι διαθέσιμο με το watchOS 9.6 ή ακόμα και το 9.7.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.