Με την κυκλοφορία των Windows 11 η Microsoft έχει παρουσιάσει το Fluent Design System και ξεκίνησε τον επανασχεδιασμό και την αναβάθμιση πολλών εφαρμογών της, ακόμα και της Ζωγραφικής.

Ναι, η Microsoft αναβαθμίζει τη Ζωγραφική των Windows. Δεν αλλάζει απλά το UI – κάτι που έχει κάνει ήδη, αλλά φέρνει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στο πιο απλό πρόγραμμα δημιουργίας γραφικών και επεξεργασίας εικόνων.

Σταδιακά, η εταιρεία αλλάζει ριζικά το περιβάλλον ακόμα και παραθύρων ρυθμίσεων που είχε αφήσει άθικτα από τα Windows 8. Όμως στα Windows 11 τα πάντα αλλάζουν.

Στην τελευταία έκδοση βλέπουμε αλλαγές στο παράθυρο επεξεργασίας χρωμάτων, το παράθυρο αλλαγής μεγέθους, και άλλων παραθύρων για διάφορες ρυθμίσεις και εργαλεία της Ζωγραφικής.

Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να επιλέγει το δευτερεύον χρώμα με τον συνδυασμό “Shift+Click” – εννοείται οποιοδήποτε Shift θέλει και υποχρεωτικά αριστερό κλικ.

Η ενημερωμένη έκδοση της Ζωγραφικής αναμένεται να είναι διαθέσιμη στα Windows 11 version 22H2 που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Ίσως περιλαμβάνει και το σκούρο θέμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.