Ώρες μετά την αποκάλυψη των επερχόμενων διαφημίσεων στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 11, η Microsoft προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα – κοροϊδεύοντας τους καταναλωτές μπροστά στα μάτια τους.

Σύμφωνα με το The Verge, ένας senior program manager των Windows, ο Brandon LeBlanc, είπε ότι πρόκειται για ένα δοκιμαστικό banner που δεν προοριζόταν να δημοσιευτεί σε κοινή θέα και ήταν απενεργοποιημένο.

Ανέφερε ότι ήταν απενεργοποιημένο. Αυτή είναι η λέξη κλειδί. Από τη στιγμή που η Microsoft μπορεί να το απενεργοποιήσει, σημαίνει ότι μπορεί να το ενεργοποιήσει όποτε θέλει.

Επίσης, είπε ότι είναι δοκιμαστικό banner. Αυτό σημαίνει ότι αν αποφασίσει ότι τις κάνει, τότε η Microsoft θα μας λανσάρει διαφημίσεις τουλάχιστον στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows 11.

Από ότι φαίνεται, την Microsoft δεν μπορεί να τη σταματήσει τίποτα, ούτε η γνώμη των καταναλωτών της. Ήδη οι διαφημίσεις – βλέπε Έναρξη, οθόνη κλειδώματος, Γραμμή Εργασιών, αποτελούν πρόβλημα στα Windows.

Οι καταναλωτές έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους. Όμως, η Microsoft μετατρέπει το λογισμικό της σε συνδρομητικό περιεχόμενο. Γι’ αυτό, προσφέρει δωρεάν αναβαθμίσεις των Windows από τα Windows 7 μέχρι σήμερα στα Windows 11.

Απλά, πλησιάζει η στιγμή που θα πληρώνεις συνδρομή για να μην έχεις διαφημίσεις σε πενήντα σημεία του λειτουργικού συστήματος. Εμείς πρέπει απλά να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.