Η Samsung εφοδίασε τα Galaxy S23 με μία πειραγμένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 2, τον Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Το GSM Arena εξέτασε αναλυτικά τις επιδόσεις του Samsung Galaxy S23 Ultra και σύγκρινε τη συσκευή με μερικά από τα πιο ισχυρά smartphones της αγοράς, αυτή τη στιγμή.

Πριν προχωρήσουμε να σημειώσουμε κάποια σημαντικά στοιχεία. Το Red Magic 8 Pro ως gaming smartphone έχει εξαιρετικά καλύτερο σύστημα ψύξης που το βοηθά να έχει καλύτερες επιδόσεις. Επίσης, έχει μία 1080p+ οθόνη και όχι την QHD+ του Galaxy S23 Ultra που απαιτεί περισσότερους πόρους για την απόδοση των γραφικών. Αυτά δικαιολογούν τις διαφορές που θα δούμε. Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι ο Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy είναι γρηγορότερος από τον Snapdragon 8+ Gen 1 και τον A16 Bionic, ακόμη και από τον Snapdragon 8 Gen 2.

Στο GeekBench 5 το Galaxy S23 Ultra έπιασε 4.927 πόντους στο Multi-core test και 1.537 πόντους στο Single-core test. To iPhone 14 Pro Max άφησε πίσω την Android ναυαρχίδα με 5.423 και 1.890 πόντους, αντίστοιχα. Την ίδια στιγμή το μοναδικό Android smartphone που το πέρασε ήταν το nubia Red Magic 8 Pro και αυτό στο Multi-core test, σημειώνοντας 5.211 πόντους. Όσον αφορά το AnTuTu, εκεί το Galaxy S23 Ultra έπιασε 1.241.531 πόντους με το iPhone 14 Pro Max να μένει κάτω από το εκατομμύριο με 955.884 πόντους και το nubia Red Magic 8 Pro να το ξεπερνάει έχοντας 1.288.866 πόντους.

Στις δοκιμές που αφορούν τα γραφικά, το Samsung Galaxy S23 Ultra και ο Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy είναι ο ξεκάθαρος νικητής. Ακόμα και αν φαίνεται να υστερεί στις onscreen δραστηριότητες, “χάνει” από συσκευές με οθόνες πολύ χαμηλότερων αναλύσεων. Στα offscreen το Galaxy S23 Ultra βρίσκεται σχεδόν πάντα μπροστά, ενώ χάνει σε κάποια offscreen και όλα τα onscreen από το nubia Red Magic 8 Pro που έχει εξαιρετικά χαμηλότερη ανάλυση. Επιπλέον, όπως ήδη είπαμε, το δεύτερο έχει πολύ καλύτερο σύστημα ψύξης, παρά το αναβαθμισμένο σύστημα του flagship της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.