Ας υποθέσουμε ότι έχεις κάποιο ποσό στο λογαριασμό σου στη Revolut και θέλεις αυτό το ποσό να το κάνεις ανάληψη από ένα ATM στην Ελλάδα. Έχουμε το δωρεάν πακέτο της Revolut και κάνουμε όλες τις δουλειές μας μέσω αυτής. Το άρθρο περιγράφει απλά τι κάνουμε εμείς, δεν είσαι υποχρεωμένος να το ακολουθήσεις.

Αρχικά, στέλνεις τα χρήματα από τον Revolut λογαριασμό σου σε έναν λογαριασμό Ελληνικό από τον οποίο έχεις κάρτα. Μετέφερέ τα 15, 15 ευρώ για να μην έχεις προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος από την τράπεζα στην οποία θα πάνε. Δεν γνωρίζω το αντίστοιχο όριο για κάθε ελληνική τράπεζα, αλλά με την Πειραιώς στην οποία έχω λογαριασμό το ποσό είναι 15. Μέχρι 15 ευρώ δηλαδή εισερχόμενου εμβάσματος δεν θα σε χρεώσει. Από εκεί και πάνω κρατάει 4 ευρώ.

To Payzy δίνει 10 ευρώ σε όλους – Κάνε εδώ την εγγραφή σου

Παράλληλα, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να χτυπήσει καμπανάκι στη Revolut με τις μεταφορές 15 και 15 ευρώ. Έχω κάνει άπειρες. Και θα σου εξηγήσω το λόγο. Δεν προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποια προμήθεια της Revolut ώστε να κινδυνεύεις να μπλοκαριστεί ο λογαριασμό σου. Την προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος της άλλης τράπεζας προσπαθείς να ξεπεράσεις. Η Revolut δεν έχει προμήθεια για εξερχόμενα εμβάσματα.

Είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνουμε ανάληψη χρημάτων χωρίς προμήθεια από τη Revolut. Ακόμη και ΣΚ οι μεταφορές χρημάτων είναι άμεσες. Εντός δευτερολέπτων εμφανίζονται στην τράπεζα που τα έστειλες. Και με τη καρτούλα της αντίστοιχης τράπεζας σηκώνεις τα χρήματα.

Είναι απίστευτες μεγάλες οι προμήθειες και μπορεί ορισμένους να κουράζει να μεταφέρουν 15 15 αλλά δεν έχω καμιά απολύτως όρεξη να χαρίσω 4 ευρώ στη Πειραιώς. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έχω ξεπεράσει και την προμήθεια μεταφοράς χρημάτων σε άλλη τράπεζα. Δηλαδή έχω ένα ποσό στη Πειραιώς και θέλω να στείλω ένα έμβασμα σε άλλη τράπεζα.  Με την καρτούλα της Πειραιώς φορτώνουμε την Revolut με τα χρήματα και μέσω της Revolut τα στέλνω 15 15 στο λογαριασμό της άλλης τράπεζας που θέλω. Τόσο απλά. Και γίνονται όλα άμεσα διαθέσιμα.

Αν δεν έχεις λογαριασμό Revolut μπορείς να εγγραφείς πανεύκολα εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  • μέσω viva κάρτας εννοείς να βάλεις χρήματα σε revolut; Προφανώς γίνεται και λειτουργεί.

 1. Δεν ισχύει για όλες τις τράπεζες η eurobank για παράδειγμα με χρεώνει κάθε φορά ανεξαρτήτως ποσου

 2. Από Ελληνική σε Ελληνική υπάρχει και το iris που είναι δωρεάν για μέχρι 500 ευρώ την μέρα!!

 3. Εθνική =20€
  Eurobank =20€
  Alphabank =5€
  Attica =20€
  Αυτές έχω δοκιμάσει, από το πόσο αυτό και πάνω υπάρχει χρέωση εισερχόμενου εμβάσματος.
  Winbank* = γράφει 15€

 4. Ο καλύτερος τρόπος που έχω βρει εγώ είναι μέσω voucher στον οπαπ. Κανείς αγορά voucher με την κάρτα revolut το ποσο που θέλεις σε ένα προπατζιδικο και μετά τα σηκώνεις από το ίδιο ή καλύτερα από άλλο προπατζιδικο. Χωρίς προμήθεια! Ανεξαρτήτου ποσού!!

 5. Βρίσκεις atm που δεν ανήκει σε τράπεζα και σηκώνεις από εκεί λεφτά . Απλά θέλει ψάξιμο όταν βρεις το atm πας μόνο εκεί απλό. Στο εξωτερικό κάποιες τράπεζες δεν σου κρατάνε προμήθεια στη revolute. Το έχω δοκιμάσει σε Ίμπιζα και Μιλάνο όταν ήμουν διακοπές απλά και εκεί πρέπει να βρεις το atm που δεν κρατάει προμήθεια εύκολο .

 6. 100 euro μετέφερα σε κάρτα Πειραιώς και κράτησε 70 λεπτά ή ρεβολουτ. Η Πειραιώς τίποτα. Άντε γεια ότι νάναι λέει ο τύπος

 7. Φίλε Jim,
  Εμένα που έκανα 100€ μεταφορά μια χαρά 4€ μου κράτησε η Πειραιώς! Πριν από τα 100€ έκανα δοκιμαστικά μεταφορά 10€ και δεν μου κράτησε τίποτα και μετά την πάτησα με τα 100€!!

 8. Σχετικά όμως με το ακατάσχετο που έχεις στην Ελλάδα.. μπορούν να σου δεσμεύσουν το λογαριασμό της ρεβολουτ;;;; αν μπαίνει εκεί η μισθοδοσία;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.