Το Vodafone Thank You σε προσφορά που έχει ανεβάσει στην επίσημη ιστοσελίδα του, προσφέρει δυο μήνες Premiun Revolut και 25 ευρώ μετρητά στον Revolut λογαριασμό σου.

Βήμα 1
Πάτα “Θέλω κωδικό” μέσω του Vodafone App. Ακολούθησε το link που θα λάβεις με SMS και κάνε εγγραφή για νέο λογαριασμό Revolut, χρησιμοποιώντας απλά τον αριθμό του κινητού σου. Προσοχή! Εάν δεν χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο link για να κατεβάσεις την εφαρμογή Revolut, δε θα λάβεις την προσφορά.

Βήμα 2
Πραγματοποίησε μία συναλλαγή με ελάχιστη αξία 1€, με τη φυσική ή ψηφιακή σου κάρτα (η απλή μεταφορά χρημάτων δεν προσμετράται ως συναλλαγή).

Τα 25€ θα πιστωθούν 3 μέρες μετά την πρώτη συναλλαγή σου! Δεν χρειάζεσαι κωδικό, μόνο το κινητό σου! Επίσης, σημείωσε πως η ενεργοποίηση του Premium πλάνoυ είναι προαιρετική!

Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για την Revolut εδώ.
– Με την προσφορά θα πάρεις 25€ μετρητά στην νέα σου κάρτα Revolut και δύο μήνες free Revolut Premium.
– Ισχύει αποκλειστικά για NEA μέλη Revolut
– Μπορείς να πάρεις την προσφορά μόνο 1 φορά
– Πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή Revolut και να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου ΜΟΝΟ από το link που θα λάβεις με SMS στο κινητό σου κατά την ενεργοποίηση της προσφοράς
– Για να πάρεις τα 25€ μετρητά στο λογαριασμό σου πρέπει να πραγματοποιήσεις μία συναλλαγή (1€ ελάχιστη αξία) με τη φυσική ή ψηφιακή σου κάρτα. Η απλή μεταφορά χρημάτων δεν επαρκεί για να λάβεις τα 25€
– Τα 25€ θα προστεθούν στο λογαριασμό σου μέσα σε 3 μέρες από την πρώτη σου συναλλαγή
– Η δωρεάν ενεργοποίηση του Premium πλάνου περιλαμβάνεται στην προσφορά, ωστόσο είναι προαιρετική
– Μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή του Premium πλάνου εντός της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου. Με τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, θα ισχύουν οι συνήθεις κανόνες ακύρωσης και χρεώσεις και η Revolut θα αρχίσει να λαμβάνει πληρωμές για τη συνδρομή σου
– Το κόστος (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανά ενεργοποίηση είναι 0.20€
– Δες αναλυτικά εδώ τους Όρους & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.