Δεν θα ασχοληθώ καν να σου πω λόγους για τους οποίους θα ήθελες να μπλοκάρεις αριθμούς τηλεφώνων, ξέρεις εσύ, εισπρακτικές, απατεώνες, πρώην, και πολλά άλλα. Ούτε θα σου δείξω πώς θα το κάνεις σε συγκεκριμένες συσκευές. Αυτό που θα κάνω είναι να σου δείξω πώς θα μπλοκάρεις τηλεφωνικούς αριθμούς σε οποιοδήποτε Android smartphone θες, όσο και αν κοστίζει.

Αρχικά, μπες εδώ και κατέβασε το Phone by Google – μην ακούσω σχόλια ότι θα βαρύνει το τηλέφωνο, είναι μεγάλη, και τα λοιπά, δεν ισχύουν αυτά. Μόλις περάσεις το app στο κινητό το τρέχεις και του δίνεις τα σχετικά δικαιώματα για να μπορεί να βλέπει επαφές, να διαχειρίζεται τις κλήσεις, και τα λοιπά.

Τώρα που έκανες τα παραπάνω, για να μπλοκάρεις τηλεφωνικούς αριθμούς στο Android κινητό σου, τρέχεις το app, πατάς παρατεταμένα στον αριθμό που σε ενδιαφέρει, και διαλέγεις το “Αποκλεισμός/ανεπιθύμητο”. Έτοιμο, από εδώ και πέρα το Phone by Google θα μπλοκάρει αυτόματα τις εισερχόμενες κλήσεις από αυτόν τον αριθμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και γιατί να κατεβάσεις εφαρμογή όταν όλα τα τηλέφωνα android σου παρέχουν από μόνα τους αυτή τη λειτουργία;

  2. Γιατί υπάρχουν εταιρείες που δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα στη ROM τους, αλλά πάνω από όλα γιατί είναι αδύνατο να περιγράψουμε τη διαδικασία για τη ROM της κάθε εταιρείας χωριστά…

  3. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η πιο “φτωχή” που υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα. Ούτε σου επιτρέπει να μπλοκάρεις ένα εύρος αριθμών, ούτε αριθμούς από χώρες του εξωτερικού (είτε συγκεκριμένες χώρες, είτε όλες τις κλήσεις από το εξωτερικό). Κοινώς, το phone by Google είναι απολύτως άχρηστο για να σε προστατέψει από τους απατεώνες που καλούν ασταμάτητα και από διάφορες χώρες.

  4. Η εμπειρία μας από τη συγκεκριμένη εφαρμογή λέει το αντίθετο. Επιπλέον, αν πραγματικά έχετε να προτείνετε οποιαδήποτε εναλλακτική, μπορείτε να την αναφέρετε και ευχαρίστως θα την εξετάσουμε.

  5. Η καλύτερη εφαρμογή σε αυτή την κατηγορία είναι το Truecaller που μπλοκάρει όλους τους άγνωστους αριθμούς και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το phone by Google δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω από τις μαμμά εφαρμογές κλήσεων σε όλα τα android τηλέφωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.