Ο skroutz δημοσίευσε ορισμένα στοιχεία για το πώς εξελίχθηκε η Black Friday το 2021 και δυστυχώς όσα αναφέρει δεν αποτελούν έκπληξη. Η σελίδα αναφέρει ότι μόλις το 18.3% των προϊόντων αγοράστηκε σε πιο οικονομική τιμή, ενώ υπήρξε ένα μεγάλο ποσοστό, της τάξεως του 10.1%, προϊόντων που αγοράστηκε σε υψηλότερες τιμές.

Ευτυχώς, το skroutz παρέχει πολλά εργαλεία για να βρίσκεις τα προϊόντα που θες στις πιο οικονομικές τιμές. Επιπλέον, έχει ένα εργαλείο που σε βοηθάει να μην πέφτεις στην παγίδα και να καταλήγεις να αγοράσεις ένα προϊόν πιο ακριβό από ότι αν το αγόραζες σε περίοδο εκτός Black Friday. Κάποτε, το εργαλείο αυτό λεγόταν “Ιστορικό τιμών” και τώρα ονομάζεται “Εξέλιξη τιμής”.

Το πεδίο “Εξέλιξη τιμής” βρίσκεται πάνω δεξιά στη σελίδα του προϊόντος και αν κάνεις κλικ σε αυτό εμφανίζονται διαγράμματα τα οποία δείχνουν πόσο κόστιζε το προϊόν τις προηγούμενες ημέρες ή εβδομάδες, ακόμα και μήνες. Έτσι, μπορείς να δεις με μία ματιά αν όντως η τιμή στην οποία δίνουν τώρα το προϊόν είναι Black Friday ή αν θα σε πιάσουν κορόιδο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας</p

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.