Πριν από μερικές ώρες εμφανίστηκε ειδοποίηση μέσα στην εφαρμογή της Revolut σε Android smartphone, όπου ενημέρωνε ότι το νέο design της Revolut, ή αλλιώς όπως είναι είναι γνωστό το Revolut 10, είναι διαθέσιμο. Φρόντισε να έχεις εγκατεστημένη την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση εγκατεστημένη από το Play Store.

Μόλις πατήσεις πάνω του σε πηγαίνει σε ειδική ρύθμιση όπου ενεργοποιώντας το toggle της επιλογής New look preview, ενεργοποιείται ο νέος σχεδιασμός μετά από restart που θα απαιτηθεί.

Η νέα εμφάνιση της εφαρμογής είναι σχεδιασμένη για να κάνει την καθημερινή διαχείριση των χρημάτων πιο ομαλή και εύκολη από ποτέ, με ιδιαίτερη έμφαση σε όσους χρησιμοποιούν τη Revolut ως τον κύριο λογαριασμό τους. Το Revolut 10 αποτελεί το απόλυτο εργαλείο οικονομικής διαχείρισης, προσφέροντας στους χρήστες μέγιστη ευελιξία και αποτελεσματικότητα με μια σειρά από δυνατότητες και λειτουργίες, όπως: αποστολή χρημάτων, πραγματοποίηση πληρωμών, επενδύσεις και δωρεές, διευθέτηση λογαριασμών, αποταμίευση, παρακολούθηση εξόδων, όρια δαπανών και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.