Υπάρχουν αμέτρητες περιοχές τις οποίες μπορεί είτε να μην γνωρίζουμε ακριβώς πώς προφέρονται, είτε ο Google Assistant να μην αντιλαμβάνεται απόλυτα τι λέμε. Αυτό έχεις συχνά ως αποτέλεσμα, ο ψηφιακός βοηθός να λέει ό,τι θέλει και όχι όσα εμείς του ζητήσαμε. Ωστόσο, υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Αν χρησιμοποιούμε τακτικά τις ίδιες φωνητικές εντολές, μπορούμε να κάνουμε τον Assistant να καταλαβαίνει ό,τι του λέμε και να μην κάνει του κεφαλιού του. Ας είναι καλά οι ρουτίνες που έχει προσθέσει η Google στην εφαρμογή της. Αρχικά, τρέχουμε την εφαρμογή της Google ή το Home app.

Έπειτα, πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Google Assistant και βρίσκουμε της ρουτίνες. Πατάμε να δημιουργήσουμε μία νέα και διαλέγουμε να είναι προσωπική. Μετά, επιλέγουμε να εκτελείται η ρουτίνα όταν λέμε κάτι και γράφουμε μία εύκολη φράση, τόσο για μας όσο και για τον ψηφιακό βοηθό.

Η συνέχεια είναι το ίδιο απλή. Πατάμε να ο Google Assistant να κάνει ό,τι θέλουμε εμείς και πληκτρολογούμε την πραγματική φωνητική εντολή η οποία περιέχει την περιοχή που δεν καταλαβαίνει ο βοηθός. Για παράδειγμα, για εύκολη φράση γράφουμε “what’s the time in room” και ως πραγματική εντολή το “What time is in περίεργη_τοποθεσία”.

Αυτό ήταν, από εδώ και πέρα, όταν θέλουμε ο Google Assistant να μας δώσει πληροφορίες για την περίεργη τοποθεσία θα τον ρωτάμε τι ώρα είναι στο δωμάτιο. Εννοείται ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε όσες αντίστοιχες ρουτίνες θέλουμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.