Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρω ότι μια καλή πηγή για Android APKs είναι το APKMirror. Βασικά, είναι ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους να προβείς στο download apks, καθώς δεν περιέχει πειρατικές εφαρμογές και όλα τα apks που ανεβαίνουν ελέγχονται. Ανήκει στην ενημερωτική ιστοσελίδα androidpolice.com.

Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε να περάσουμε το Netflix στο καρακλειδωμένο Cosmote TVbox που δίνει η Cosmote ωστόσο, δυστυχώς όσα και apks και αν έχουμε κατεβάσει από το apkmirror κανένα δεν λειτουργεί. Σε κάθε περίπτωση στο εν λόγω άρθρο περιγράφω τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να στείλεις οποιοδήποτε apk από το κινητό σου στο Android TV.

 • Κατεβάζουμε το Send files to TV app από το Play Store στο κινητό μας και στη συνέχεια στο Android TV
 • Μόλις το app εγκατασταθεί άνοιξέ το στη τηλεόρασή σου και επέλεξε το Receive.
 • Την ίδια στιγμή θα βλέπεις ένα file menu στο κινητό. Επέλεξε το APK και θα βλέπεις το tvbox στην οθόνη του κινητού. Επέλεξέ το για να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Θα πρέπει και οι δυο συσκευές να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.

Η Vodafone φθάνει το κόστος του MB στα 0.10 ευρώ σε όλα τα συμβόλαια διαθέσιμα και μη

Ένας τύπος έκοψε τη συνδεσιμότητα μιας ολόκληρης πόλης γιατί ήθελε offline τα παιδιά του

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγαπητέ κάντε την έρευνα σας πρώτα πριν γράψετε οτι ειναι κλειδωμένη μια Android TV συσκευή….

  Κανεις δεν μπορεί να κλειδώσει τις Android TV συσκευές λογω της Google. Ουτε η cosmote ουτε η nova ουτε κανεις δεν μπορει να κλειδωσει συγκεκριμένο app, περα απο τον ιδιο τον developer. Αν γινόταν αυτό που ισχυριζεστε θα ειχαμε χασει προ πολλου το Kodi απο το Play Store λογω πειρατείας. Ειναι λοιπον πολιτική του Netflix να κάνει certify οποίες συσκευές το επιθυμεί να δουλεύει το app του.

  Σας παραπέμπω ενδεικτικά στο παρακάτω άρθρο για να πληροφορηθείτε τι συμβαίνει πριν ξαναγράψετε προσωπικές υποθεσεις και οχι γεγονότα

  https://androidpctv.com/netflix-4k-hailstorm-android-tv/

  Οσο για τα apk που αναφέρεστε οτι δεν δουλεύουν, θα πρέπει να ειναι φτιαγμένα για Android TV και οχι για Android mobile devices. Γι αυτο κ το PlayStore τους εχει κ διαφορετικές εφαρμογές. Αν εναντιώνεστε σε αυτό, εχετε κάθε δικαίωμα να κρίνετε τη google που ελέγχει το λειτουργικό που μας στερεί τη δυνατότητα να βάζουμε οποία εφαρμογή θέλουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.