Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο συνιδρυτής της OnePlus Carl Pei, είχε δώσει μια υπόσχεση, ότι όλα τα OnePlus smartphones θα έρχονται με high refresh rate οθόνες, ή “Fluid Display”  όπως την αποκαλεί η εταιρεία. Παρεμπιπτόντως, η  “Fluid Display ≠ 90 Hz”, για να θεωρηθεί ως FLUID, θα πρέπει να έχει επίσης γρήγορους χρόνους απόκρισης και θα πρέπει να συνοδεύεται με software optimizations για μια ομαλή εμπειρία.

Ακριβώς από κάτω ακολουθεί ένα video στο ο οποίο ο Pei δίνει μια σημαντική υπόσχεση. (κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του OnePlus 7T). Ωστόσο, στα νέα OnePlus Nord τηλέφωνα που ανακοινώθηκαν θα διαπιστώσεις ότι μόλις το ένα έρχεται με μια 90Hz display. Το άλλο μοντέλο, το OnePlus Nord N100 διαθέτει 60Hz οθόνη. Κάτι τέτοιο δεν είναι ασυνήθιστο για μια 720p+ οθόνη, ωστόσο η εταιρεία έχει σπάσει την υπόσχεσή της.

Η τιμή των 200 ευρώ για το N100 δεν αποτελεί δικαιολογία, καθώς το Realme 7 είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στα 200 ευρώ και έχει και 90Hzpanel. Το Oppo A53s κοστίζει πολύ λιγότερο, και έχει μιαb720p 90Hz οθόνη.   Ο Carl Pei έφυγε από την εταιρεία νωρίτερα μέσα στο μήνα, αλλά ο συνιδρυτής του, ο Pete Lau βρίσκεται ακόμη στο τιμόνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.