Στην CES 2018 είδαμε το drone της Intel, που θα μεταφέρει μέχρι και δύο επιβάτες. Τώρα μαθαίνουμε πως η Porsche ετοιμάζει drone που θα δέχεται επιβάτες και είναι πολύ κοντά στο να μας δείξει τα πρώτα σχέδια.

Στην παρούσα φάση δεν έχει πολλά να μας δείξει, όμως σύμφωνα με την εταιρία η επιβάτης θα έχει κάποιο έλεγχο στο σκάφος, όμως δεν θα είναι απαραίτητο για να πετάξει, καθώς ή πτήση θα γίνεται αυτόματα.

Porsche

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα έχουμε ανακοινώσεις από την εταιρία, ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας, Detlev von Platen, δήλωσε πως του παίρνει μισή ώρα για να οδηγήσει από τα γραφεία της Porsche στο Zuffenhausen, μέχρι το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης, όμως μόνο 3.5 λεπτά για να πάει με αεροσκάφος.

Η Porsche πάντα έδινε βάση στην οδηγική εμπειρία του χρήστη και είναι περίεργο να ετοιμάζει όχημα που δεν θα χρειάζεται οδήγηση. Ο κόσμος όμως προχωράει και πιθανότατα θα είναι γεμάτο drones. H Ιntel συνεργάστηκε με την Daimler για το Volocopter, ενώ η Volvo είναι μητρική της Geely, η οποία αγόρασε πρόσφατα την Terrafugia. Όλα δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε υλοποιήσεις από ιπτάμενα οχήματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.