Το iPhone SE 4 θα μπορούσε να έχει Action Button παρόμοιο με αυτό των iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, μεταξύ άλλων. Γνωστός leaker αναφέρει ότι το τέταρτης γενιάς SE ουσιαστικά θα είναι ένα παράγωγο του iPhone 14. Αυτή η δήλωση συμφωνεί με παλαιότερη αναφορά του γνωστού αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Επιπλέον, ο ίδιος leaker αναφέρει πολλές λεπτομέρειες για το επερχόμενο οικονομικό iPhone. Σύμφωνα με όσα λέει η πηγή, η Apple θα αλλάξει και σε αυτό το μοντέλο τη Lightning θύρα με τη USB-C. Οπότε, το SE 4 θα είναι το πρώτο SE smartphone της εταιρείας χωρίς τη δικής της θύρα.

Επιπροσθέτως, το iPhone SE 4 θα έχει Face ID, εγκαταλείποντας το Touch ID, επίσης για πρώτη φορά στη σειρά SE. Τέλος, φαίνεται ότι αυτό το μοντέλο θα είναι ένα από τα πρώτα iPhone με custom 5G modem της Apple. Οπότε, πολλές οι πρωτιές για το επερχόμενο SE 4.

Όπως όλα δείχνουν το SE 4 θα είναι μία πολύ δυνατή πρόταση και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2025.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.