Οι αναλυτές της Barclays, Blayne Curtis και Tom O’Malley, ήρθαν σε επικοινωνία με προμηθευτές από την Ασία και έμαθαν πως η Apple δεν σχεδιάζει την ανακοίνωση του iPhone SE 4 για το 2024. Οι δύο αναλυτές της Barclays, σε νέα έκθεση, αναφέρουν πως η συσκευή θα καθυστερήσει αρκετά, καθώς αναμένεται το 5G modem που θέλει να ενσωματώσει η Apple, καθώς το έχει σχεδιάσει η ίδια.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο διάσημος αναλυτής σε θέματα Apple, Ming-Cho Kuo, είχε δηλώσει πως το επόμενο iPhone SE, θα έχει τον σχεδιασμό του iPhone 14, που σημαίνει πως η συσκευή θα ερχόταν με μικρό μεν μέγεθος, αλλά με μια OLED οθόνη κοντά στις 6.1 ίντσες. Επίσης θα είχαμε Face ID, όπως επίσης και πιο επίπεδες πλευρές, όπως ακριβώς και στα νεότερα iPhones. Όμως τα πλάνα της εταιρίας άλλαξαν, με την συσκευή να μην έρχεται ούτε μέσα στο 2024.

Μαζί με τους αναλυτές της Barclays, και ο Kuo, δήλωσε πως δεν περιμένει την συσκευή να ανακοινώνεται πριν το 2025, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Οπότε, για όσους θέλουν μια πιο οικονομική και μικρή συσκευή, το τρίτης γενιάς iPhone SE, παραμένει μια καλή επιλογή. Βέβαια εκείνο έρχεται με οθόνη 4.7 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD, τεράστια πλαίσια για να φιλοξενούν και το Touch ID και μια αρκετά ξεπερασμένη κάμερα των 12MP. Στα θετικά έχει τον Apple A15 Bionic, που είναι ένα τρομερά δυνατό chip ακόμα και σήμερα.

Τιμολογιακά το τωρινό iPhone SE, παίζει στα €559 στην χώρα μας, μια τιμή στην οποία και η μεσαία κατηγορία του Android έχει πολλές προτάσεις, με καλύτερες οθόνες και κάμερες, αλλά και πολύ δυνατούς επεξεργαστές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.