Ο JerryRigEverything είναι ίσως ο πιο διάσημος YouTuber που ελέγχει την ανθεκτικότητα συσκευών και την ευκολία στην επισκευή τους. Σχεδόν όλες οι συσκευές περνάνε από τα χέρια του για αυτό τον σκοπό, όπως φυσικά περνάνε και από τα δικά μας για την δημιουργία reviews, ώστε να τις γνωρίσετε και εσείς πριν προχωρήσετε σε αγορά.

Ο JerryRigEverything δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, που δίνει τα βραβεία του για τις πιο ανθεκτικές συσκευές του 2023. Βραβεία πήραν οι πιο ανθεκτικές συσκευές, αλλά και οι χειρότερες συσκευές σε θέματα αντοχής. Τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο αναμενόμενα όσο πιστεύετε.

Το πρώτο βραβειο πήραν τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, σαν τις συσκευές με την καλύτερη αισθητική των εσωτερικών εξαρτημάτων. Η Apple ήταν και παραμένει μια από τις εταιρίες με τον καλύτερο χωροταξικό σχεδιασμό.

Η μεγάλη ανατροπή όμως ήρθε από το Pixel 7a, που κέρδισε τον τίτλο της πιο ανθεκτικής συσκευής του 2023, παρά την χρήση πολυανθρακικού πλαστικού για την πλάτη του.

Σε θέματα επισκευασιμότητας, νικητής στέφθηκε το Fairphone 5, με τον σχεδιασμό του που επιτρέπει πολύ εύκολη αντικατάσταση των εξαρτημάτων που θέλουν αλλαγή. Μάλιστα, χρειάζεται μόνο ένα κατσαβίδι για να βγουν τα πάντα από την συσκευή. Την δεύτερη θέση σε επισκευασιμότητα πήρε το Pixel 8 Pro, το οποιο όμως απαιτεί και έξτρα εργαλεία, όπως και οι περισσότερες συσκευές, με το βασικότερο να είναι ένα θερμοπίστολο για να ξεκολλήσει η οθόνη και η πλάτη.

Τα Samsung Galaxy S24 ίσως ακολουθήσει τα χνάρια του Pixel 8, με αδύναμη ΑΙ στην συσκευή

Περνάμε τώρα στα αρνητικά βραβεία. Το χειρότερο ως προς την επισκευασιμότητα τηλέφωνο, ήταν το AIS ROG Phone 7. Η επισκευή της συσκευής είναι ένας εφιάλτης, ξεπερνώντας ακόμα και τις συσκευές της Apple, που η χωροταξία τους τις κάνει σχετικά δύσκολες στην επισκευή. Το ROG Phone 7, είναι ιδιαίτερα περίπλοκο να λυθεί, καθώς έχει αρκετές πλάκες για την ψύξη του, πολλά καλώδια στο εσωτερικό του για πάρα πολλές βίδες και κόλλες. Βέβαια είναι τόσο πολύπλοκο, που για αυτό τον λόγο κέρδισε και το βραβείο του ποιο καινοτόμου smartphone για το 2023.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, το βίντεο παρακάτω από τον JerryRigEverything θα σας αποκαλύψει και τις υπόλοιπες κατηγορίες που δόθηκαν βραβεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.