Τα Huawei Mate 50 θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά Snapdragon, πιθανότατα τον Snapdragon 8 Gen 1, αλλά ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, έχει αποκαλύψει ότι θα χρησιμοποιούν δύο διαφορετικά chip, μία 4G έκδοση του SD8Gen1 και τον Kirin 9000 – πάλι χωρίς 5G.

Σε σύγκριση με τη σειρά P50, οι κάμερες των Mate 50 έχουν βελτιωθεί. Το λογισμικό λέγεται επίσης ότι θα προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης και θα βασίζεται στο HarmonyOS 3.0. Εκτός από αυτό, σχεδόν τίποτα άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για τα Mate 50. Ωστόσο, έχουμε καιρό ακόμα για leaks, αφού συνέχεια μαθαίνουμε για προβλήματα στην κυκλοφορία.

Σύμφωνα με πηγές, η παρουσίαση των Huawei Mate 50 έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο και συγκεκριμένα τα τέλη του μήνα. Τα smartphones θα κυκλοφορήσουν προφανώς πρώτα στην Κίνα και η παγκόσμια κυκλοφορία τους θα πραγματοποιηθεί αργότερα – αν και δεν έχουμε ακόμη αναφορές σχετικά με αυτό το θέμα. Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από νέα δεδομένα.

Η Huawei φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν στοχεύει να ανταγωνιστεί στον τομέα των smartphones, αλλά να επιβιώσει μέχρι να είναι έτοιμη για σταθερή ανταγωνιστική ανάπτυξη και πορεία. Μέχρι τότε θα προσπαθεί να κυκλοφορεί τις συσκευές της όσο πιο κοντά γίνεται στο αρχικό χρονοδιάγραμμα. Κάτι που μέχρι τώρα δεν πάει και τόσο καλά.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι πηγές συμφωνούν σε ένα και μόνο στοιχείο, όσο και αν καθυστέρησαν, τα Huawei Mate 50 θα κάνουν ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο και θα είναι τουλάχιστον τέσσερα, το βασικό, το Pro, το Pro+, και φυσικά η γνωστή Porsche έκδοση – που μπορεί να λέγεται “Edition” ή “Version”, οι πηγές το αναφέρουν και έτσι και αλλιώς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.