Τα Huawei Mate 50 θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά Snapdragon, πιθανότατα τον Snapdragon 8 Gen 1. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο leaker Chrysanthemum Pictures Fans, ο οποίος είπε επίσης ότι το Snapdragon chip των smartphones δεν θα προσφέρει δυνατότητες 5G.

Σε σύγκριση με τη σειρά P50, οι κάμερες των Mate 50 έχουν βελτιωθεί. Το λογισμικό λέγεται επίσης ότι θα προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης και θα βασίζεται στο HarmonyOS 3.0. Εκτός από αυτό, σχεδόν τίποτα άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για τα Mate 50. Ωστόσο, έχουμε καιρό ακόμα για leaks.

Σύμφωνα με την πηγή, η παρουσίαση των Huawei Mate 50 έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο και συγκεκριμένα τα τέλη του μήνα. Τα smartphones θα κυκλοφορήσουν προφανώς πρώτα στην Κίνα και η παγκόσμια κυκλοφορία τους θα πραγματοποιηθεί αργότερα – αν και δεν έχουμε ακόμη αναφορές σχετικά με αυτό το θέμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.