Ο Snapdragon 8 Gen 3 εμφανίστηκε σε καταχώρηση του Geekbench που αφορά ένα τηλέφωνο nubia με Android 14, 12GB μνήμη RAM, και αριθμό μοντέλου NX769J. Αυτό το τηλέφωνο, πιθανώς, είναι μια πρωτότυπη μονάδα του επερχόμενου Red Magic 9.

Η καταχώρηση δείχνει ότι το SoC πιάνει 1.596 πόντους στο Single-Core test και 5.977 πόντους στο Multi-Core test. Οπότε, η επιδόσεις του επεξεργαστή σε αυτήν τη συσκευή είναι κάτω από τις επιδόσεις του στο υποτιθέμενο Galaxy S24+. Αντίστοιχο leak έδειχνε 2.233 και 6.661 πόντους στα Single-Core και Multi-Core test.

Snapdragon 8 Gen 3 Nubia Geekbench

Ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, αναφέρει ότι πρόκειται για προκαταρκτική μέτρηση και ενδέχεται να διαφέρει στην τελική έκδοση.

Ο Snapdragon 8 Gen 3 αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκτη ετήσια σύνοδο κορυφής Snapdragon Tech Summit που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου, ένα μήνα νωρίτερα από το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.