Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι η σειρά Galaxy Note έφτασε στο τέλος της. Όμως, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα, δεν έχει πει ξεκάθαρα ότι σταματάει τη σειρά. Επίσης, υπάρχουν σημάδια ότι ίσως η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια δεν τελείωσε με τα Samsung Galaxy Note.

Στα νεότερα, έχουμε μία αναφορά από τον γνωστό leaker Ice Universe που λέει ότι πηγές από την αλυσίδα παραγωγής έχουν δει αποδείξεις για την ύπαρξη μιας νέας γενιάς Galaxy Note. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εταιρεία δούλευε πάνω σε ένα Note, που τη μία μας λέει ότι θα το κυκλοφορήσει και την άλλη μας λέει ότι τελικά αυτό το τηλέφωνο δεν θα βγει στην αγορά.

Όπως και να έχει, μέχρι η εταιρεία να δημοσιεύσει μία επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο ή μη των Samsung Galaxy Note μπορούμε πάντα να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο της σειράς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.