Τα Samsung Galaxy S21 αναμένεται να λανσαριστούν τον Ιανουάριο του 2021 και το Galaxy S21 Ultra παίζει να είναι το πρώτο smartphone της σειράς Galaxy S με υποστήριξη S Pen. Από την άλλη, το Samsung Galaxy Z Fold 3 λένε ότι θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021, θα υποστηρίζει S Pen, και θα είναι το πρώτο foldable της εταιρείας με stylus. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η εποχή των Galaxy Note έφτασε στο τέλος της.

Νεότερη αναφορά από το ET News ανατρέπει τα πάντα και ισχυρίζεται ότι η νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα λανσάρει κανονικά νέα phablets. Σύμφωνα με την αναφορά η κατασκευάστρια θα κυκλοφορήσει ένα μόνο Samsung Galaxy Note 21. Γι’ αυτό ορισμένοι θεωρούν ότι θα είναι και το τελευταίο μοντέλο της σειράς.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν λένε ότι το Samsung Galaxy Z Fold 3 θα έχει αποθηκευτικό χώρο για το S Pen και θα σηματοδοτήσει το τέλος των Galaxy Note, γιατί η εταιρεία θα τα αντικαταστήσει με τα Galaxy Z Fold. Για τα Galaxy S21 λέει ότι το απλό και το plus δεν θα υποστηρίζουν καν το S Pen, ενώ το ultra που θα το υποστηρίζει δεν θα έχει αποθηκευτικό χώρο για το stylus.

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολύ μέχρι να μάθουμε αν όντως η εταιρεία τερματίζει οριστικά τα Samsung Galaxy Note, γιατί ακόμα και αν βγάλει ένα μόνο μοντέλο στα Note 21 θα το λανσάρει το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.