Όλοι οι πάροχοι κινητής έχουν βγάλει τις πασχαλινές προσφορές, άλλες με απεριόριστα GB άλλες με ομιλία κλπ και σε αυτό το άρθρο τις συγκεντρώνουμε όλες μαζί για να μην μείνεις το Πάσχα καθόλου χωρίς internet.

Nova

Πιο συγκεκριμένα, η Nova προσφέρει απεριόριστα data και απεριόριστη ομιλία μόνο με 4,90€ για 21 ημέρες για να επικοινωνήσεις αυτό το Πάσχα, όσο θέλεις και όπως θέλεις! Μπορείς να το αποκτήσεις έως 23/04 μέσω του Nova App. Και μπορεί να ενεργοποιηθεί μια φορά. Όσον αφορά το Free2Go τρέχει και εκεί προσφορά με απεριόριστα GB με μόνο 4.5 ευρώ. Η προσφορά διαρκεί για 14 ημέρες και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και τις 17/4.

Cosmote

Η Cosmote πρoσφέρει στο What’s Up απεριόριστα data δωρεάν για 7 ημέρες Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 17/04 23:59:59. Τα απεριόριστα GB ισχύουν για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση της προσφοράς. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από τις 15/03/2023 και μετά.  Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα MB της προσφοράς έναντι των άλλων πακέτων.

Ακριβώς η ίδια προσφορά ισχύει και στο Frog Mobile με απεριόριστα GB για 7 ημέρες και δυνατότητα ενεργοποίησης μέσω της εφαρμογής.

H Xiaomi εξαναγκάζει τον Opera στα smartphones της

Vodafone

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για όλους τους συνδρομητές της για 10 ολόκληρες ημέρες με την εγγραφή στην προσφορά να μπορεί να πραγματοποιηθεί από 04 Απριλίου 2023 έως και 17 Απριλίου 2023. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες). Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International & Καρτοκινητό Ολυμπιακός που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 30 μέρες.
Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο 1 φορά για κάθε συνδρομητή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.